Pá 08.08.2014 | 13:00 | Zvláštní událost

Teaching Fellows Training

CERGE-EI Graduate Teaching Fellows
kurz: Teaching Principles and Practices for Economics Course
8. – 15. srpna 2014, CERGE-EI

Letošní akademický rok zahajujeme s doposud největším počtem nových „Teaching Fellows“, kteří míří do 19 zemí především v regionu střední a východní Evropy s cílem přispět k rozvoji vzdělávání prostřednictvím jejich špičkových znalostí ekonomie a moderních, efektivních vyučovacích technik.

Kurzy, které učí, jsou zaměřeny na pozvednutí úrovně výuky ekonomických předmětů, co do obsahu i formy, pro studenty prvních a druhých ročníků oboru ekonomie.

Kurz „Teaching Principles and Practices for Economics Course“ poskytuje novým „Teaching Fellows“ příležitost si v praxi vyzkoušet  a prodiskutovat nejmodernější metody výuky a spolupracovat se zkušenými vyučujícími na vývoji nových forem předávání informací. Dalším cílem kurzu je navázat spolupráci mezi „Teaching Fellows“, CERGE-EI a dalšími zúčastněnými institucemi.

Dosavadní hodnocení studentů a institucí ukazují, že program „Teaching Fellows“ organizovaný CERGE-EI, přináší pozitivní změnu a modernizaci ekonomického vzdělávání v regionu.

Jsme si jisti, že i tento ročník „Teaching Fellows“ bude pokračovat v tradici excelence v oblasti výuky ekonomie v regionu!